Tjuvar på tomten

Vi råkade ut för något som är vanligt när man bygger hus. Mikael var borta i två dagar på Almedalsveckan så jag vattnade formar kl 22.00 på tomten. När byggarna sedan kom till bygger kl 07:00 dagen därpå var vår släpvagn borta. Den hade alltså blivit stulen någon gång mellan 22:00-07:00 den natten. Idag ringde en hyresvärd i Högsbo (ca 7 minuter med bil från oss)  till oss och sa att det står en släpkärra på deras betalparkering längst inne i garaget som stått där ett tag. Kärran var återfunnen, vi ringde polisen som åkte dit och spärrade av platsen och åkte sedan dit själva  efter klartecken från polisen och hämtade hem kärran igen. Överlyckliga över att den är tillbaka!

Man blir trött att människor inte kan låta andras saker vara. Nu är kameror installerade och vid minsta lilla rörelse på tomten så larmar det. Nu kan ni försöka stjäla från oss igen, men ni lär inte komma långt 😈

Allt värdefullt och nästan allt annat också  har vi alltid inlåst i vår inköpta container. Där kommer ingen in. Nu är det även satt extrakostnad på kärran.

Bygget fortskrider....









Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Concrete bath

Instagram Villa Bergskuben

Akustikplattor från Troldtekt